Vepřové koleno sous-vide
Opravdový majstrštyk s vepřovým kolenem najdete v tomto receptu. Maso naložené v solném roztoku je poté namarinováno a v úpravě sous-vide pomalu vařeno. Nakonec. je dopečeno v troubě na kůrčičku.
Postup přípravy
Po 35 hodinách vyjmeme koleno ze sáčku a v troubě pod grilem pečeme, doku není kůže křupavá. Záleží na troubě. Obvykle to trvá tak 20-25 minut.
Zveřejněno 16. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové koleno sous-vide
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnBg
Moje poznámka
Vepřové koleno sous-vide
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnBg
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 4 minutami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 42 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 55 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 59 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 1 hodinou
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 2 hodinami
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 2 hodinami
Kilimandžáro
jahodp před 2 hodinami
BeBe střecha
jahodp před 2 hodinami
Suroviny:
koleno vepřové,
česnek,
bobkový list,
badyán,
koření nové koření,
pepř celý,
semínka sezamová,
paprika sušená uzená,
marináda,
marináda
Komentáře (2)