Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový bujón SOUS-VIDE k zamražení

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 250 min Doba přípravy: 220 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby uložení v chladničce

250 min (220 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby uložení v chladničce)

20. 11. 2022 17:35

Suroviny pro 20 porcí

20 porcí

Nutriční hodnoty

Energie1 743 kJ / 417 kcal
Bílkoviny16,15 g
Tuky3,42 g
Vláknina36,91 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 308 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy65,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Použití stejné jako kupovaný zeleninový bujón v kostce, v tomto ale není žádná sůl a chuť je výrazně silnější. Věděli jste, že v kupovaném bujónu je pouze 7% zeleniny?

Navíc domácí vychází podstatně levněji a v každém mrazáku se najde místo na krabičku s bujónovými kostkami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: led, cibule, mrkev, celer řapíkatý, pórek, petržel, paprika, žampióny, rajče, libeček, petrželka, koriandr, pepř černý, tymián, bobkový list, badyán

TopRecepty.cz

Zeleninový bujón SOUS-VIDE k zamražení

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5ynpX