Sulc s karbanátky

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Ostatní 30 názorů

Suroviny

0,5 kg vepřových kůží
sůl
bobkový list
nové koření
Na karbanátky:
0,5 kg mletého masa
sůl
česnek
majoránka
vajíčko
pepř
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové kůže vaříme s kořením nejlépe v tlakovém hrnci asi 45 minut.

  2. Z mletého masa si vytvoříme karbanátky, které na oleji usmažíme. Vývar z kůží i karbanátky necháme mírně vychladit.

  3. Pak karbanátky vložíme do vhodné nádoby (pekáček a pod) a zalijeme vývarem. Do vývaru, pokud chceme, můžeme přidat několik namletých kůží, zeleninu apod. Po ztuhnutí krájíme na plátky, můžeme posypat cibulí a pokapat octem.

Poznámka

Tento recept byl nápad mého syna. Donesl mi kus v dóze a včera u nás sklidil velký úspěch.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Sulc s karbanátky

Předchozí 1 2

Tématické fráze: sulc recept vepřové recepty sulc z vepřových kůží karbanátky recept na sulc babicovy dobroty recepty jak se dělá šulc sulc recept vepřový sulc recept sulc z vepřové kůže sulc recept na karbanatky dobry sulc sulc z králíka recepty karbanatky sulc z mletého masa recept na huspeninu šulc recept na vepřový sulc zabijačka sulc recept sulc vepřové kůže