Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 453 kJ / 825 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,32 g |
| Tuky | 57,22 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 366 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 56,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Námořnická omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZn
Moje poznámka
Námořnická omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZn
Nejnovější recepty
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové v arašídové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová roláda plněná houbami
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s krkovičkou a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Opečená vinná klobása
Přidáno před 6 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s jablečnou nádivkou
Kristinaaa před 1 hodinou
Kuskus - základní příprava
Maestra před 1 hodinou
Americké čokoládové cookies
Ajda007 před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Dana123 před 2 hodinami
Knedlíky se slaninou
Wikki před 2 hodinami
Zavářka do polévky - žížalky vnučky Verunky
Surmei před 3 hodinami
Rajská polévka III
malaneta před 3 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
arabam před 4 hodinami
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
magdalenka před 5 hodinami
Bramborový tatarák
magdalenka před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso po námořnicku,
námořnicke maso,
námořnické špagety,
námořnická roštěná,
maso po námořnicku,
omáčka ke karbanátkům,
námořnická pomazánka,
vepřové po namornicku,
špagety po námořnicku,
námořnické žebírko,
námořnická omáčka na špagety,
recepty 190,
recept na námořnickou omáčku,
symboly na receptu,
roštěná po námořnicku,
recepty námořnicke maso,
recept vepřové mso a žampiony,
recept vepřové žebírko po námořnicku,
j.h.q. omáčka k masu,
tetování s omáčkou
Suroviny:
žampióny,
mouka hladká,
máslo,
cibule,
žloutek,
kmín celý,
sůl
Komentáře (3)