Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 883 kJ / 1 645 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,22 g |
| Tuky | 22,45 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 47 mg |
| Sodík | 4,87 g |
| Sůl | 12,14 g |
| Sacharidy | 302,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Světlý chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kYv
Moje poznámka
Světlý chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kYv
Nejnovější recepty
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 13 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 13 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
hoopoo před 8 minutami
Cikánský řízek
Vasrmanka před 36 minutami
Dort s kysanou smetanou - Zebra
Monkrizova před 44 minutami
Dvoubarevná vláčná bábovka
mk.martinkucera před 51 minutami
Podzimní kotleta
ZdenaUvizlova před 55 minutami
Francouzský hruškový koláč
boomgo před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Blanc@ před 2 hodinami
Bramboračka
JanaPav před 12 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 14 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 15 hodinami
Tématické fráze:
jizka,
domácí jížka,
jak se dělá jizka,
jizka recept,
světlé muffiny,
recept jizka,
recepty pro domácí pekárnu muffiny,
domaci pekarna drozdi,
domácí pekárna muffiny,
tvarohovy chlebik z domaci pekarny,
recepty jížka,
jižka recepty,
domáci muffiny,
nejmenší domácí pekárna,
sušené droždí do domácí pekárny,
recepty- jizka,
chlebik z domaci pekarny,
domácí pekárna se světlem,
jížka, recept,
dobra jizka
Suroviny:
voda,
mléko,
sůl,
máslo,
cukr,
mouka hladká,
droždí sušené
Komentáře (2)