Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 942 kJ / 942 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,20 g |
| Tuky | 34,68 g |
| Vláknina | 58,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 84 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 126,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kotletky na provensálském koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k50K
Moje poznámka
Jehněčí kotletky na provensálském koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k50K
Nejnovější recepty
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 1 hodinou
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové placičky s pórkem a brokolicí
Maiya27 před 12 minutami
Špagety s mletým vepřovým masem
jubull před 16 minutami
Placičky z pekingského zelí
Wanilor před 20 minutami
Hrníčkový perník
brtna před 48 minutami
Obrácený jablečný koláč - Tarte Tatin
Zlatka75 před 1 hodinou
Vepřová krkovice s bylinkami
Hedvika04 před 1 hodinou
Bavorské vdolečky
Dieta před 2 hodinami
Marinovaný zelný salát
Radovan123 před 3 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 5 hodinami
Tématické fráze:
koření na jehněčí,
jehněčí kotletky,
jehněčí kotlety recept,
jehneci kotletky recept,
provensalske koreni recepty,
provensálské koření recept,
jehněčí maso recepty s provensálským kořením,
provensálské koření,
provensalske jehněčí,
jehněčí kotleta,
jehněčí krkovice kotleta,
provensálské koření jehněčí,
jehněčí maso recepty,
jehněčí a koření,
maso na provensálském koření,
jehněčí recept,
recept jehněčí,
recepty provensálské koření,
koření na maso,
kuchyně recepty jehněčí
Suroviny:
kotleta jehněčí,
česnek,
koření provensálské,
olej,
sůl
Komentáře (2)