Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hříbky v provensálském kabátku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 8. 2014 21:29

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

jarda Kadic

25. 8. 2014 07:34

Já do strouhanky přidávám koření už léta,jak na masové řízky,tak i na houbové.Vždy vyberu jedno a v rozumné míře přidám:yes:

JanaDorazinova

24. 8. 2014 23:40

Mám moc ráda smažené houby, ale tady se obávám, že to množství bylinek přebije chuť hub;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hribky v testicku těstíčko na obalení hříbku provensálská krusta recept hříbky hříbek v těstíčku provensálská strouhanka

Suroviny: houba hřib, vejce, mouka hladká, strouhanka, tymián, rozmarýn, koření oregáno, bazalka čerstvá, majoránka, sůl, olej

TopRecepty.cz

Hříbky v provensálském kabátku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o9Wk