Hříbky v provensálském kabátku

kucerova45 Kuchařka: kucerova45

Houby 2 názory

Suroviny

hřiby
vejce
hladká mouka
strouhanka
tymián
rozmarýn
oregáno
bazalka
majoránka
sůl
olej na smažení
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vejce rozšleháme, osolíme a přidáme tolik mouky, aby vzniklo středně husté těstíčko.

  2. Strouhanku promícháme s bylinkami.

  3. Očištěné a omyté hřiby nakrájíme na silnější plátky. Obalíme v těstíčku a pak ve strouhance s bylinkami a usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Hned podáváme. Vhodná příloha jsou opečené brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 400 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hříbky v provensálském kabátku

  • jarda Kadic jarda Kadic

    Já do strouhanky přidávám koření už léta,jak na masové řízky,tak i na houbové.Vždy vyberu jedno a v rozumné míře přidám:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Mám moc ráda smažené houby, ale tady se obávám, že to množství bylinek přebije chuť hub;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: hribky v testicku těstíčko na obalení hříbku provensálská krusta recept hříbky hříbek v těstíčku provensálská strouhanka