Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 503 kJ / 2 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,48 g |
Tuky | 186,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 703 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 7,61 g |
Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulový blesk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qj62
Moje poznámka
Kulový blesk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qj62
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 18 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 21 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 7 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 10 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 10 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 12 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 13 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 13 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 14 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 15 hodinami
Tématické fráze:
blesk recepty,
přiloha kulový blesk-blesk,
recepty blesk cz,
blesk,
aspikový dort recept,
recepty.blesk.cz,
blesk vaření,
vepřový bok vaření,
čabajka recept mastna,
zelný salaát,
blesk.cz,
vaření na blesku,
blesk vaření,
blesk-kuchařka,
blesk kuchařka,
čabajky,
bleskrecepty,
blesk.cz recepty,
bramborak s kulovym bleskem,
čebabčiči ve friťáku
Suroviny:
bok vepřový,
sýr tvrdý,
čabajka,
vejce,
sůl,
pepř,
paprika sušená pálivá,
mléko,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
tatarská omáčka,
Komentáře (7)
Ale že to bude těm, co smí, chutnat, to si myslím