Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 552 kJ / 2 761 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,01 g |
| Tuky | 85,30 g |
| Vláknina | 22,56 g |
| Cholesterol | 270 mg |
| Sodík | 987 mg |
| Sůl | 2,38 g |
| Sacharidy | 382,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené makaróny se sýrem a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9M
Moje poznámka
Zapečené makaróny se sýrem a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9M
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 23 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 59 minutami
Kokosová očka
Sima1996 před 7 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 9 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 10 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 10 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 10 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 11 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapečené těstoviny s rajčaty,
zapékané makarony,
makarony recept,
zapekane testoviny s rajcaty,
makarony,
makarony recepty,
plněné makarony,
recepty makarony,
zapečená rajčata,
zapečené těstoviny rajčata,
macarony,
recepty gouda,
testoviny zapecené s rajcaty,
macarony se sýrem,
zapekane makarony recept,
makaroni,
gouda recepty,
zapečené rajčata,
recept na makarony,
makarony se zeleninou
Suroviny:
těstoviny makaróny,
mouka hladká,
máslo,
mléko,
sýr gouda,
pepř,
ořech muškátový,
rajče,
cuketa,
bazalka čerstvá
Komentáře (2)