Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí jehla speciál

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie855 kJ /
204 kcal
Bílkoviny46,60 g
Tuky2,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Prsíčka si nakrájíme na větší kousky, slaninu na kostičky, pórek na kolečka a klobásu taky na kolečka. Krok 2: Střídavě je napichujeme na jehly, nebo špejle a opékáme je na oleji, až je maso měkké. Jako příloha jsou dobré opekačky a zeleninová obloha

Zveřejněno 23. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí jehla speciál

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DRRk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí jehla speciál

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DRRk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

thomassinno je to mobilem, no, pomáhala jsem tehda ve Valentinu a zapomínala si brát foťák, třebaže jsem si všechno, co jsem si odpracovala vyfotila, protože šla soutěž o DP na Topreceptech;-) Ty se dnes prohrabáváš mými recepty?:-D

Jani, fotka nic moc ...nééé, jehla musí být super, inspirace na dnešní večeři :-) Bodík je tvůj :yes: +4

Tématické fráze:
jehla na kuřata, kureci maso na jehle, pikantní kuřecí jehla, jehli na kuřata, kuřecí prsa na jehle, jehly na kuřata, jehla z kuřecích prsou, přírodní kuřecí jehla, kuřecíjehla, jehly na kuřata, kuřecí prsa speciál, kuřeci maso special, kuřecí pórek klobásu slaninu recept, kuře na jehlách, kureci jehla pikant, prso speciál, special jidla z kuřecích prsou, moravska jehla, recepty na kureci mix, kuřecí jehla, brambory, ďábelská omáčka

Suroviny:
prsa kuřecí, pórek, klobása pikantní, slanina, brambory, zelenina

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu