Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborka

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aja.g

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 049 kJ /
968 kcal
Bílkoviny32,36 g
Tuky18,40 g
Vláknina25,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy155,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z nastrouhaných brambor, vajec, soli a mouky uděláme těsto, dáme do pekáčku vymazaného olejem. Krok 2: Nahoru nastrouháme jablka, rozinky a pečeme v troubě.

Zveřejněno 2. 7. 2009

Poznámka autorky aja.g

Dělám i placičky jako přílohu bez jablek a rozinek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oYzX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oYzX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Ano, mělo by se to jíst teplé. Já osobně to mám raději tak jak jsem psala v poznámce. Malé placičky jako přílohu.

Aha - takže ono se to má jíst teplé ? Když v receptu není, jak se to jí. Já jsem to večer celé pocukrovala skořicovým cukrem (co mi zbyl od sušenek;-) ) a on se do ráno rozpustil, rozleželo se to a je to vcelku chutné.:-)

No jo, ale ona to buchta není. Je to hlavní jídlo a recept byl kdysi dávno v Receptáři. Ale sto lidí, sto chutí jak se říká;-)

Proč jsem si myslela, že je to polévka:-)):-D

Tak na tento pokrm jsem byla hodně zvědavá a trochu mně zklamal. Na to, že je to buchta, tak mi tam chybí cukr. Není ani v těstě ani na povrchu s ovocem. Musela jsem na talířku hodně pocukrovat a stejně to těm mým chlapům nejelo. Možná kdybych přidala k jablíčkům a rozinkám před pečením skořicový cukr ... :-//

brambory jsou syrové jak na klasický bramborák.

Brambory jsou vařené nebo syrové?

Brambory s ovocem, proč ne? Znám lidi, kteří nasucho upečený bramborák jen na plotně potírají povidly. Maminka ho po upečení potírala máslem a cukrovala. A jak nám chutnal! :-):yes:+

Tématické fráze:
bramborka, recept na bramborku, bramborka recept, bramborka recepty, bramborák bez vajec, bramboráky bez vajec, recept bramborka, bramborka s jablky, jak uvařit bramborák, bramborky, bramborové placky s jablky, bramborová buchta s jablky, klasický bramborák, bramborák s jablky, bílá bramborka, buchta bramborka, bramboráky s jablky, bramborka z vařených brambor, recepty na brambory s jablky, bramborové řezy s jablky

Suroviny:
brambory, vejce, mouka hladká, jablko, sůl, rozinky, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu