Suroviny
Porce: 4 večky nebo 12 bulek
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 920 kJ / 3 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,80 g |
Tuky | 101,75 g |
Vláknina | 23,30 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 537,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrové pečivo s celerovou natí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7ZQ
Moje poznámka
Sýrové pečivo s celerovou natí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7ZQ
Nejnovější recepty
Domácí meduňkový sirup
Přidáno před 3 hodinami
Jahodová palačinková roláda
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí špenátová roláda s tarhoňou
Přidáno před 16 hodinami
Krémová tarhoňa s tuňákem a cottage sýrem
Přidáno 10. 6. 2025 08:22
Jahodové cheesecake řezy
Přidáno 10. 6. 2025 07:02
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno 9. 6. 2025 17:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské řízečky
HaKos před 13 minutami
Bramborová polévka s tvarůžky
TondaJ před 45 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Jauernikova před 1 hodinou
Gratinovaný ostružinový pohár
Fitulka před 1 hodinou
Mleté maso s fazolemi
shake220 před 1 hodinou
Hrachová kaše
Fitulka před 1 hodinou
Buchta Rafaelo
Irča99 před 3 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Irča99 před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Irča99 před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Irča99 před 3 hodinami
Tématické fráze:
sýrové pečivo,
mouka t55,
mouka manitoba,
mouka t 55,
celerová nať,
rozdíl mezi chlebovou moukou,
rozdíl mezi chlebovou a normální moukou,
manitoba mouka,
rozdíl mezi chlebovou moukou a normální,
specialni chlebova mouka t55,
rozdíl mezi chlebovou a hladkou moukou,
rozdíl mezi normální a chlebovou moukou,
rozdíl mezi hladkou moukou a chlebovou moukou,
co je mouka t55,
jak použít celerovou nať,
rozdíl mezi hladkou a chlebovou moukou,
recepty z mouky manitoba,
rozdil mezi moukou a chlebovou moukou,
rozdil mezi moukou chlebovou anormalni,
hladká mouka manitoba
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
sádlo,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
sýr nastrouhaný,
nať celerová,
česnek sušený
Komentáře (9)
Chlebová mouka pšeničná je hodnotnější než hladká, má žlutohnědou barvu. Ale klidně můžeš použít i hladkou, bude to možná i nadýchanější.
Mrkni sem http://domacipekarny.dama.cz/suroviny.php?d=5
.....je to T 1050 - Pšeničná mouka hladká chlebová nebo T 1000 - Pšeničná mouka hladká tmavá(chlebová) , ale my si ji vozíme ze mlýna.