Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 496 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,57 g |
Tuky | 36,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 337 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,42 g |
Sacharidy | 3,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený plněný krůtí řízek s nivou a paprikášem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7Mr
Moje poznámka
Smažený plněný krůtí řízek s nivou a paprikášem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7Mr
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 13 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
plněné krůtí řízky,
smažené krůtí řízky,
krůtí prsa s nivou,
rizky plnene nivou,
krutí řízky plněné,
plněné řízky nivou,
smažený plněný řízek,
plneny kruti ryzek,
krůtí plněné řízky,
krůtí řízek,
plneny smazeny syr,
řízek s nivou,
recepty s nivou,
řízky z krůtích prsou,
krůtí prso řízky,
plněny smaženy řizek,
krůtí řízky smažené,
smažený sýr vytéká,
krůtí řízky plněné nivou,
plněné krůtí maso
Suroviny:
prsa krůtí,
sýr niva,
paprikáš,
sůl,
pepř,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (10)