Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 509 kJ / 1 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,44 g |
Tuky | 6,40 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 164,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6Mr
Moje poznámka
Krůtí na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6Mr
Nejnovější recepty
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Přidáno před 1 minutou
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 5 hodinami
Bublanina s cuketou a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 23 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno 14. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 44 minutami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 1 hodinou
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 1 hodinou
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
ceslo před 2 hodinami
Ovocné kůže
Lahvacek před 5 hodinami
Medovník originál
AndreaMachacova před 14 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 18 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 20 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 20 hodinami
Tématické fráze:
krůtí prsa na cibuli,
krutí na cibuli,
krůtí prsa na maso na cibuli,
krůtí prsa pecena s brambory,
krůtí brambor,
krůtí prsa s rýží v jednom hrnci,
krůtí maso s bramborami v jednom hrnci,
kruti prsa v troube z bramborama,
kruti prsa s bramborem na pekaci,
recept kruti prsa v jednom pekaci,
krůtí maso radvanice,
krůtí, cibule, květák- recept,
pečené krůtí maso-recept,
krůtí prsa brambory
Suroviny:
krůtí prsní plátky,
brambory,
cibule,
sůl,
kmín celý,
koření na pečené kuře,
olej olivový
Komentáře (6)