Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje brokolicove placicky

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucasinka Lucasinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 006 kJ /
718 kcal
Bílkoviny63,96 g
Tuky31,76 g
Vláknina25,40 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 1,26 g
Sůl2,92 g
Sacharidy33,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brokolici rozebereme na ruzicky a dame do hrnce s vodou. Nechame prejit varem a ruzicky vyndame, nechame dobre okapat a dame do misy. Krok 2: Kdyz vychladnou, rozmixujeme je skoro na kasi, pridame vejce, jemne nastrouhany syr, taktez nastrouhany cesnek, strouhanku (tolik, aby slo tvarovat placicky) a dochutime soli (je-li potreba). Vytvarujeme placicky a smazime.

Zveřejněno 12. 4. 2010

Poznámka autorky Lucasinka

Vodu, ve ktere jsme provarili ruzicky brokolice nevylevame. Kdyz do ni pridame ocistene kostaly, muzeme udelat i brokolicovou polevku :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/16OV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/16OV

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Děkuji za tip :-) Hledala jsem něco s brokolicí, aby to nebyla jen obyčejná smažená brokolice nebo těstovinovej salát, a tohle je skvělý!Zkusím to, vypadá to moc dobře :-)

Moooc pěkné, Lucinko! Tak tuhle dobrotu vyzkouším. Nevím sice, jestli sklidím s brokolicí úspěch (já jí zbožňuju), uvidíme. Tobě posílám bodíka a ukládám. ;-):yes: +8

Ulozeno, brokolice je supi.Bodik.

+5 :yes:mňam,zítra se bude hodit...taková rychlovka...:yes:

To taky vypada na bastu vybornou, ulozeno!:-D:yes::yes::yes::-K

Dobrá rychlovka;-)brokolici máme rádi+3:yes:

foto dodam behem tydne :-8

Tématické fráze:
brokolicove placicky, brokolicove placicky, brokolicove palacinky, brokolicové bramboráčky, brokolicové placičky s nivou, brokolicové placičky se sýrem, brokolicové palačinky s tofu, brokolicové karbanátky s cizrnou, brokolicové placičky niva, smazene brokolicove placicky, polpette di brocoli, brokolicove, recept na brokolicové palačinky

Suroviny:
brokolice, vejce, česnek, sýr, strouhanka, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu