Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z nových brambor

Hodnocení receptu je 4,9 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Institut kompliment

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 238 kJ /
296 kcal
Bílkoviny10,75 g
Tuky15,62 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 652 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy25,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory vydrhneme, omyjeme a necháme vařit 15–20 minut v osolené vroucí vodě do změknutí. Krok 2: Necháme zchladnout a pak je překrojíme. Krok 3: Šunku osmahneme a po pár minutách přidáme do pánve brambory a promícháme. Krok 4: Přidáme nakrájená rajčátka, bazalku. Vše lehce osolíme a opepříme. Krok 5: Přelijeme zálivkou z oleje, hořčice a octa. Vhodné pro redukční režim i pro racionální stravování jako oběd.

Zveřejněno 27. 7. 2010

Poznámka autora Institut…

Druh: Recept vhodný pro redukci váhy i pro udržovací režim

Hodnoty (pro 1 porci):

Energetická hodnota: 850 kJ

Sacharidy: 19 g

Tuky: 11 g

Bílkoviny: 8 g

Autorem je Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® Brno (www.komplimentinstitut.cz), který klientům pomáhá snižovat tělesnou hmotnost pomocí úpravy stravování a pohybu. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 18letých zkušeností.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z nových brambor

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/00N5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z nových brambor

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/00N5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Vyzkoušela jsem na oběd, vynikající salát! :yes:

Robila som bez šunky ako prílohu ku kuracím rezňom.Šalát je ľahký a moc dobrý:yes:Mala som síce nové zemiaky,ale nakoniec som ich radšej ošúpala,lebo najskôr míňame tie "kazové" a nevyzeralo by to najlepšie:-8

Toto som si nevšimla:-Osuper:yes:Mám nové zemiaky aj cherry rajčiny tak určite vyskúšam:-p

Uděluji bodíka jako hrom:-KMoc dobrý salátek,budu dělat častěji;-)+1:yes:

Recept nejen jednoduchý nýbrž i chutný:-p,4.tý bodík letí;-)

Podobný recept mi dělávala babička...je to fakt diétní a chutná bašta +1:yes:

:-p;-)+1:yes:Ukládám a vyzkouším:-)vše,co je od brambor mám ráda:-))

receptík je moc lákavý,určitě vyzkouším:yes:+1

Tak tohle si opět ukládám, líbí se mi takové recepty:-p

Tématické fráze:
salát z brambor, salat z vařených brambor, nové brambory salát, úprava nových brambor, bramborovy salat z novych brambor, vaření brambor na salát, recepty z nových brambor, co z novych brambor, dijonské brambory, saláty z brambor, recept z nových brambor, co uvařit z nových brambor, vaření nových brambor, salát z malých brambor, jaké brambory na salát, salát s vařených brambor, salát z vařenných brambor, sdalat z brambor, recept na uvaření novych brambor, nové brambory recepty

Suroviny:
brambory rané, šunka drůbeží, rajče cherry, bazalka čerstvá, sůl, pepř, olej olivový, balsamico, olej, hořčice dijonská

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu