Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 898 kJ / 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,67 g |
Tuky | 1,56 g |
Vláknina | 14,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní polévka z tykve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JN5P
Moje poznámka
Letní polévka z tykve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JN5P
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 18 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
polévka z tykve,
polévky z tykve,
polévka z tykve hokaido,
tykev hokkaido recepty,
tykve,
polevka z tekvice,
polívka z tykve,
tykev polévka,
tykev recepty polévky,
polívka z tykev,
polivka z tekvice,
hokajdo tykev,
polevka z cukině,
polévka s tykví,
recept na polévku z tykve,
cukina hokajdo,
tykev,
polivka v tekvici,
polévka z tykve hokkaido,
polévka ze zelené tykve
Suroviny:
cuketa,
cibule,
olej,
sůl,
paprika,
rajče,
podravka,
voda,
Komentáře (10)
A potom, tento web je hlavne o varení...Názorom pána Jardu sa preto nevzrušujem.
Ja osobne hokkaido nepoznám, varím z tekvice s bielym vnútrajškom, "mäsom". Ak máš prerastené cukety, som presvedčená, že výsledok bude identický. Ja na plantáži cukety nemám, ale ak ma niekto obdaruje takou väčšou, používam ako tekvicu.
Zdravím!
Na zahradě nám zrají dýně hokkaido, pokud bych tuhle polévečku dělala, musím tu dýni v ní rozvařit (rozmixovat)