Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 050 kJ / 5 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,47 g |
Tuky | 239,24 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 696,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Borůvky v peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9Y2
Moje poznámka
Borůvky v peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9Y2
Nejnovější recepty
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 31 minutami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 54 minutami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 10 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 19 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka
BublinaF před 20 minutami
Brokolicová polévka
Gothaj před 29 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 33 minutami
Pečená dýně
Agliooglio před 55 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 2 hodinami
Švestkový crumble
olgaja před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 2 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 3 hodinami
Tématické fráze:
borůvky recepty,
boruvky,
borůvky cena za litr,
borůvky recept,
borůvky cena,
borůvky do mrazáku,
recepty z boruvek,
borůvky, cena za litr,
peřina recept,
v peřině,
recepty boruvky,
můžu dát mražené borůvky na dort,
boruvky z mrazáku,
recepty s borůvkama,
trhana perina recept,
boruvky v mrazaku,
trhané borůvky,
borůvky v peřince,
recept peřina,
borůvky - recepty
Suroviny:
máslo,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
cukr písek,
vejce,
mléko,
borůvky
Komentáře (25)
www.boruvky.unas.cz nebo tel. 731209450 pouze regiony Trutnovsko-Nachodsko. Nemam auto tak nemohu vám je dovézt. Cena 55-60kč/litr
Takže - na plech můžeš dát jen papír (pak dej pozor, ať ho neukrojíš zároveň s buchtou), ale můžeš plech i vymazat a vysypat....Troubu si dej na 170-180°C, každá peče trochu jinak. A množství mléka, to opravdu nevím (až budu dělat příště, určitě odměřím). Ale dej ho jen tolik, aby vzniklo těsto hustší, než piškotové.