Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 293 kJ / 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,00 g |
Tuky | 28,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas s cibulovou krustičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7XqG
Moje poznámka
Pangas s cibulovou krustičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7XqG
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 8 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková povidla
MAMA9903 před 1 hodinou
Masová bulharka
Kajkajak před 2 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 3 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 3 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 4 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 5 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 6 hodinami
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty ryby,
pangas,
recept na pangase,
ryba pangas,
recept z pangase,
recepty ryby pangas,
cibulovakrusta,
cibulovakrusta,
recepty-pangas,
recepty z pangase,
cibulova chrusta,
recepty na pangase,
pangas recepty,
krusta ke steaku,
recepty ryba panvica,
pangas s bramborovou,
pangas s bramborovou kaší,
pangas kousky,
pomazanka z pangase,
recept na rybu pangas
Suroviny:
pangasius,
rajče,
cibule,
strouhanka,
sýr uzený,
rozmarýn,
sůl,
pepř
Komentáře (12)
V každom prípade sa ale vyhnite použitiu syra. Kuchári v krajinách, kde ryby sú základnou potravinou, zásadne odmietajú kombináciu rýb a syra. Losos, ktorý má svoju typickú výraznú chuť a vôňu, by ju s tým stratil. Pangasius je ryba bez chuti a preto potrebuje prísady na vylepšenie a dochutenie. Losos a zvlášť severský z Nórska je ryba, ktorej chuťové prednosti najlepšie vychutnáme pri jej rýchlej úprave (grilovacia pánvica niekoľko minút z každej strany v závislosti od hrúbky steaku, temer nesolíme a opatrne koreníme až pred ukončením). Príprava na grile (nie elektrickom v kuchyni...) je pre prípravu lososa to najlepšie, čo je doposiaľ známe. Čas prípravy veľmi krátky!