Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 293 kJ / 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,00 g |
Tuky | 28,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas s cibulovou krustičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7XqG
Moje poznámka
Pangas s cibulovou krustičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7XqG
Nejnovější recepty
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 30 minutami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Papriky plněné kuskusem s restovanou zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno 2. 6. 2025 06:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 38 minutami
Laskonky jednoduché a křupavé
Hankali před 1 hodinou
Mini Pavlova
Hankali před 1 hodinou
Veky
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lucie1001 před 2 hodinami
Citrónové muffiny s mákem
marepavla před 4 hodinami
Babiččina hrachovka
Kajkajak před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem a nivou
helen.fon@seznam.cz před 5 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
jamajka před 6 hodinami
Salát z bílé ředkve
Ucilu před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty ryby,
pangas,
recept na pangase,
ryba pangas,
recept z pangase,
recepty ryby pangas,
cibulovakrusta,
cibulovakrusta,
recepty-pangas,
recepty z pangase,
cibulova chrusta,
recepty na pangase,
pangas recepty,
krusta ke steaku,
recepty ryba panvica,
pangas s bramborovou,
pangas s bramborovou kaší,
pangas kousky,
pomazanka z pangase,
recept na rybu pangas
Suroviny:
pangasius,
rajče,
cibule,
strouhanka,
sýr uzený,
rozmarýn,
sůl,
pepř
Komentáře (12)
V každom prípade sa ale vyhnite použitiu syra. Kuchári v krajinách, kde ryby sú základnou potravinou, zásadne odmietajú kombináciu rýb a syra. Losos, ktorý má svoju typickú výraznú chuť a vôňu, by ju s tým stratil. Pangasius je ryba bez chuti a preto potrebuje prísady na vylepšenie a dochutenie. Losos a zvlášť severský z Nórska je ryba, ktorej chuťové prednosti najlepšie vychutnáme pri jej rýchlej úprave (grilovacia pánvica niekoľko minút z každej strany v závislosti od hrúbky steaku, temer nesolíme a opatrne koreníme až pred ukončením). Príprava na grile (nie elektrickom v kuchyni...) je pre prípravu lososa to najlepšie, čo je doposiaľ známe. Čas prípravy veľmi krátky!