Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba pod peřinkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava)

4. 9. 2010 17:13

Suroviny

Porce: 2-3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 203 kJ / 765 kcal
Bílkoviny73,66 g
Tuky28,75 g
Vláknina4,76 g
Cholesterol 269 mg
Sodík 969 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy50,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s bramborovou kaší, brambory nebo i s rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

13. 2. 2011 10:14

;-) Jani děkuju za pochvalu a za vyzkoušení:-):-K

Jana

13. 2. 2011 00:10

Dnes byl u nas pangasius pod perinkou a je to mnamka:yes::-K

mysulka mysulka

5. 9. 2010 18:52

;-) děkuju za bodík a omlouvám se za fotku:-(

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak okořenit rybu ryba pod perinkou jak okořenit ryby filé pod peřinou rybí filé pod peřinkou filé pod peřinkou ryba pod peřinou ryba s peřinkou recept ryba pod peřinou ryba se strouhankou ryby recepty losos pod peřinou ryba recepty ryba v peřince jak okořenit rybu recept ryba s strouhankou ryba pod peřinkou ze smetany a sýra recept na ryby recepty na ryby recepty ryby

Suroviny: filet z tresky, mouka hladká, koření na ryby, olej olivový, máslo, strouhanka, sýr nastrouhaný, kapie, rajče, pórek, smetana, sůl, koření grilovací, paprika sušená uzená

TopRecepty.cz

Ryba pod peřinkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wqn4