Ryba pod peřinkou

mysulka Kuchařka: mysulka

Doba přípravy: asi 20 min, pečení 20-30 min 2-3 porce Ryby 3 názory

Suroviny

300 g ryby- podle chuti- já měla filé z tresky
hladkou mouku
koření na ryby
olivový olej
1 lžíce másla
3 lžíce strouhanky
3 lžíce strouhaného sýra Eidam (Gouda nebo uzený)
1/2 velké kapie
1 větší rajče
kousek pórku nebo naťovou cibulku
100 ml smetany
sůl
grilovací koření
uzená paprika
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na másle osmažíme strouhanku, necháme vychladnout a pak smícháme se sýrem.

  2. Rybu osolíme, posypeme kořením na ryby, obalíme v mouce, opečeme na oleji a přendáme do zapékací misky.

  3. Na oleji krátce podusíme nakrájenou zeleninu,osolíme, můžeme okořenit , pak ji nandáme na rybu, posypeme strouhankou se sýrem a přelijeme smetanou. Já ještě posypala uzenou paprikou.

  4. Zbytek zeleniny dáme mezi rybu.

  5. Misku zakryjeme alobalem a dáme péct do trouby asi na 20- 30 minut.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší, brambory nebo i s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Ryba pod peřinkou

Tématické fráze: jak okořenit rybu ryba pod perinkou rybí filé pod peřinkou filé pod peřinou jak okořenit ryby filé pod peřinkou ryba s peřinkou ryba pod peřinou ryba se strouhankou ryba v peřince jak okořenit rybu recept recept ryba pod peřinou ryba s strouhankou ryba pod peřinkou ze smetany a sýra jak okorenit pečenou rybu recept ryba pod peřinou ryba recepty sleď pod peřinkou recept tyby v perince pečená ryba pod peřinou

Zapomněl/a jsem heslo