Ryba pod peřinkou
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 203 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,66 g |
Tuky | 28,75 g |
Vláknina | 4,76 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 969 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 50,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s bramborovou kaší, brambory nebo i s rýží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2011 09:14
12. 2. 2011 23:10
5. 9. 2010 17:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 24 minutami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 44 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 2 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 4 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 4 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 13 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: jak okořenit rybu ryba pod perinkou jak okořenit ryby filé pod peřinou rybí filé pod peřinkou filé pod peřinkou ryba pod peřinou ryba s peřinkou recept ryba pod peřinou ryba se strouhankou ryby recepty losos pod peřinou ryba recepty ryba v peřince jak okořenit rybu recept ryba s strouhankou ryba pod peřinkou ze smetany a sýra recept na ryby recepty na ryby recepty ryby
Suroviny: filet z tresky, mouka hladká, koření na ryby, olej olivový, máslo, strouhanka, sýr nastrouhaný, kapie, rajče, pórek, smetana, sůl, koření grilovací, paprika sušená uzená
Ryba pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wqn4
3 názory