Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 118 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,50 g |
Tuky | 30,20 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 21,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vlašská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vo98
Moje poznámka
Vlašská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vo98
Nejnovější recepty
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 3 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 10 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 23 minutami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 2 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 4 hodinami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 4 hodinami
Jablkový zázrak
Fitulka před 5 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 6 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 6 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 7 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 8 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 8 hodinami
Tématické fráze:
kunovjanka recept,
pomazánka kunovjanka,
kunovjanka pomazánka,
kunovjanka,
pomazánka runcajs,
vlašský salát z moravanky,
kunovjanka recepty,
recept kunovjanka,
pomazánka rumcajs,
ševcovský mls,
pikantní pomazánka z moravanky,
pomazanka z kunovjanky,
pomazánky rumcajs,
rodinná vlašská pomazánka,
vlazska pomazanka,
recpt sloní žrálo,
pomazánka vlašský salát,
kunovjanka receptz,
sloní žrádlo z kunovjanky,
recept sloní žrádlo z kunovjanky
Suroviny:
moravanka,
salám měkký,
sýr eidam,
pomazánkové máslo
Komentáře (3)