Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chmeli Suneli - domácky vyrobená kořenící směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7XRB
Moje poznámka
Chmeli Suneli - domácky vyrobená kořenící směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7XRB
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 55 minutami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 23 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 21 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 21 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Tématické fráze:
chmeli-suneli,
chmel recepty,
koření tatranská směs,
chmel recept,
zatar recept,
sušený chmel,
hmeli-suneli,
chmelisuneli,
chmel-suneli,
koření zatar,
směsi kořeni recepty,
jak vyrobit doma koření,
co s chmelem,
konzervace houbová směs na topinku,
jak vyrobit kořenící směs na ryby,
domácíkořenící směsi,
recepty domácích kořenících směsí,
chmelli sunelli,
lučina po domácku,
zatar koření
Suroviny:
sušená bazalka,
koriandr sušený,
majoránka sušená,
kopr,
paprika sušená sladká,
šafrán,
semínka řeckého sena,
koriandr,
kopr,
nať petrželová,
sušená bazalka,
majoránka sušená,
paprika sušená sladká,
šafrán
Komentáře (4)