Suroviny
Porce: 1 dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 251 kJ / 60 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,95 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Adžika - domácky vyrobená kořenící směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LKN
Moje poznámka
Adžika - domácky vyrobená kořenící směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LKN
Nejnovější recepty
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 14 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sloní žrádlo
Dana Lubovska před 1 minutou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
sarah38 před 8 minutami
Pasta Frutti de la Mare
Alvinsatya před 43 minutami
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 55 minutami
Těstovinový salát s tuňákem I
Valis před 1 hodinou
Jogurtový závin s jablky
41744 před 2 hodinami
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 5 hodinami
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 12 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 13 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 13 hodinami
Tématické fráze:
co je adžika,
adžika recept,
adžika,
recept adžika,
recepty adzika,
adžika recepty,
co je to adžika,
domácí kořenící směsi,
recepty na kořenící směsi,
kořenící směsi recepty,
směs koření recept,
domácí směs koření,
recept na směs koření,
kořenící směsi recept,
domácí směsi koření,
recepty adžika,
domácí kořeníci směsy,
adžika složení,
recept na adžika,
smesi koreni recepty
Suroviny:
paprika sušená sladká,
paprika čerstvá červená,
česnek sušený,
sůl,
ocet vinný bílý
Komentáře (2)