Suroviny
Porce: 1 dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 168 kJ / 2 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,62 g |
| Tuky | 77,93 g |
| Vláknina | 17,60 g |
| Cholesterol | 827 mg |
| Sodík | 3,42 g |
| Sůl | 8,03 g |
| Sacharidy | 292,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqMx
Moje poznámka
Vídeňský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqMx
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 7 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 8 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 11 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 14 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na celeru
JanaPav před 1 hodinou
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 1 hodinou
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 2 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 3 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 3 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 3 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Massa před 4 hodinami
Tématické fráze:
vídeňský knedlík,
vídeňský knedlík recept,
videnske knedliky,
recepty vídeňský knedlík,
pravý vídeňský knedlík,
recept na vídeňský knedlík,
vidensky knedliky,
vídeňský knedlík top recepty,
vídeňské knedle,
knedlíky vídenské,
videnske knedliky recept,
viedenský knedlík,
knedlík vídeňský,
vídeňský knedlík,
bavorské žemlové knedlíky,
vidensky knendlik,
videnskyknedlik,
vydensky knedlik,
vídenský knedlík recepty,
recept na vídeňské knedlíky
Suroviny:
houska,
máslo,
vejce,
žloutek,
mléko,
cibule,
petrželka,
mouka hrubá,
máslo,
mléko,
pepř,
květ muškátový
Komentáře (36)
Ale chtěla jsem spíše poukázat na to, že autorka v komentáři píše "Skutočne nie je jedno, čo, koľko a ako do neho dáš." a přitom se tím sama neřídí.
Měl by si uvědomit, že ho nepíše pro sebe, ale i pro někoho, kdo ten pokrm bude vařit poprvé a nemá žádné zkušenosti.
Je nutné, aby u každého tvého receptu bylo 11 fotek fotopostupu? A také si myslím, že tvoje recepty by byly spíše přínosem pro slovenské Toprecepty, spousta tvých receptů je téměř totožných s podobnými recepty a na slovenských nejsou, takže zastávám názor jako některé zdejší uživatelky, že tady stačí pouze vložit fotku k podobnému receptu.
Myslím si, že Toprecety SK by tvoje recepty vstřícně přivítaly, ty totiž tak rozjeté jako české ještě nejsou.
Nie som profesionálny kuchár, takže môžem mať a určite mám značné medzery.
K receptu nejsou žádné komentáře.