Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 305 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,00 g |
Tuky | 58,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92p8
Moje poznámka
Vepřová pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92p8
Nejnovější recepty
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno před 17 hodinami
Domácí meduňkový sirup
Přidáno před 21 hodinami
Jahodová palačinková roláda
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí špenátová roláda s tarhoňou
Přidáno 10. 6. 2025 18:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepková bublanina s jahodami
KamBri před 5 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Nata83 před 8 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Hella před 11 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
OhHelloThere před 13 hodinami
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Sahula před 14 hodinami
Jogurtový koláč
Sasenka před 14 hodinami
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
MonkaF před 14 hodinami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Jindriskas před 15 hodinami
Cikánské řízečky
HaKos před 17 hodinami
Tématické fráze:
veprova pecene,
veprova pecene recepty,
veprova pecene recept,
vepřové maso na tymiánu,
vepřové na tymiánu,
recepty z veprove pecene,
šťavnatá vepřová pečeně,
vepřová pečeně s tymiánem,
recept vepřová pečeně,
veprova pecene v alobalu,
vepřová panenka na tymiánu,
vepřová pečeně s kostí recept,
vepřová pečeně bez kosti recept,
pečeně na tymiánu,
svatecni veprova pecene,
veprova pecene bez kosti recepty,
recept na vepřovou pečení,
babicovy dobroty recepty 12.12.2010,
vepřové maso recepty,
vepřové pečeně
Suroviny:
pečeně vepřová,
olej olivový,
sůl,
pepř,
párek debrecínský,
tymián
Komentáře (11)
Jen se mi zdá 30 min. péct maso vcelku dost málo, ale v alobale jsem ještě nezkoušela. Nu což, uložím a vyzkouším
Pěkný recept