Vepřové kotlety na tymiánu s hráškem

maris Kuchařka: maris

Vepřové maso 6 názorů

Suroviny

4 kotlety bez kosti
1 velká cibule
6 velkých lžic hrášku
čerstvý tymián (množství podle chuti, cca 4 snítky)
1 malá lžička drcených chilli papriček v oleji - kdo nemá rád, použije trochu pepře
vývar
plátek čerstvého másla
sůl
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety očistíme, osolíme a ze stran nařízneme.

  2. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a zprudka orestujeme maso a nakrájenou cibuli.

  3. Podlijeme vývarem, přidáme tymián, chilli, přikryjeme a na mírném ohni dusíme doměkka. Je-li třeba, přidáme trochu vývaru.

  4. Před koncem přisypeme hrášek a společně dovaříme. Odstavíme z ohně a zjemníme plátkem másla.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 884 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové kotlety na tymiánu s hráškem

Tématické fráze: vepřová kotleta recept vepřova kotleta vepřová kotleta recepty kotleta s hráškem vepřové kotlety recepty z vepřové kotlety kotlety na tymiánu veprova kotleta na tymianu vepřové kotlety na tymiánu vepřové kotlety recepty kotlety na hrasku kotlety s hráškem kotleta na hrasku recepty na vepřovou kotletu recept na vepřovou kotletu kotlet na tymianu vepřové maso s hráškem recept na vepřové kotlety kotketa na hrášku recept veprova kotleta

Zapomněl/a jsem heslo