Vepřové na tymiánu s kapustou a rajčaty

Suroviny

500 g vepřové plece nebo libového bůčku
1/2 hlávky kapusty
3 velká rajčata
3-4 stroužky česneku
větvičky čerstvého tymiánu - cca 5-6
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, přidáme jemné plátky česneku, lístky tymiánu, podlijeme 50 ml vody a zapneme na High. (4 - 5 hodin).

  2. Hodinu před koncem vložíme kapustu, kterou jsme nakrájeli na jemné proužky a rajčata, zbavená semínek a společně dovaříme.

  3. Podáváme s vařeným bramborem nebo bagetkou.

Komentáře k receptu Vepřové na tymiánu s kapustou a rajčaty

Tématické fráze: vepřové na tymiánu vepřová plec s kapustou vepřové s kapustou tymián vepřové s tymiánem vepřove maso s kapustou kureci maso na tymianu vepřová líčka s rajčaty veprove platky s kapustou vepřová plec na tymianu recept na vepřové s kapustou vepřové na timianu recept tymian čerstvy tymián