Vepřové na tymiánu s kapustou a rajčaty

maris Kuchařka: maris

Pomalý hrnec 8 názorů

Suroviny

500 g vepřové plece nebo libového bůčku
1/2 hlávky kapusty
3 velká rajčata
3-4 stroužky česneku
větvičky čerstvého tymiánu - cca 5-6
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, přidáme jemné plátky česneku, lístky tymiánu, podlijeme 50 ml vody a zapneme na High. (4 - 5 hodin).

  2. Hodinu před koncem vložíme kapustu, kterou jsme nakrájeli na jemné proužky a rajčata, zbavená semínek a společně dovaříme.

  3. Podáváme s vařeným bramborem nebo bagetkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové na tymiánu s kapustou a rajčaty

Tématické fráze: vepřové na tymiánu vepřová plec s kapustou vepřové s kapustou tymián vepřové s tymiánem vepřove maso s kapustou kureci maso na tymianu veprove platky s kapustou vepřová plec na tymianu recept na vepřové s kapustou vepřové na timianu recept tymian čerstvy tymián

Zapomněl/a jsem heslo