Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,70 g |
Tuky | 18,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 1,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebový řízek podle strejčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GR6L
Moje poznámka
Chlebový řízek podle strejčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GR6L
Nejnovější recepty
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 13 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Sendvič „Tuňákový sen“
Přidáno 24. 7. 2025 14:22:53
Sendvič s řízkem ve stylu české klasiky
Přidáno 24. 7. 2025 13:41:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 7 hodinami
Meruňkové řezy s tvarohem
Xilena před 8 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Ninuš před 9 hodinami
Listový salát s teplým kuřecím masem a vejci
Dagemar před 9 hodinami
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
kocourer před 9 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
pesmax před 11 hodinami
Višňový koláč s ořechy
alcerm před 11 hodinami
Cuketové karbanátky s gothajem a sýrem
vagundova před 12 hodinami
Mexická tortilla s kuřecím masem
Palenka před 12 hodinami
Tématické fráze:
chlebový řízek,
chlebové tousty,
chlebové řízky,
pizza podle dukana,
rizek s chleba,
kralik podle majkla,
maso -uzeniny strejček,
knedlík podle dukana,
chlebový králík,
pizza dle dukana,
plneny chlebovy rizek,
košický řízek,
uzeniny strejček,
recept na králíka podle dukana,
maso strejček,
strejček maso,
kuřecí strejček,
chlebový toust,
chlebové recepty,
chlebový dort
Suroviny:
chléb,
sýr,
šunka,
vejce,
mouka,
strouhanka,
olej,
okurka čerstvá,
rajče
Komentáře (4)