Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: V misce smícháme tatarku nebo majonézu, jogurt, přidáme najemno nastrouhané okurky, cibuli nakrájenou nadrobno, promícháme a dochutíme solí a pepřem.
Zveřejněno 13. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Upravená tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkP8
Moje poznámka
Upravená tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkP8
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 5 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 21 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 16 minutami
Domácí kečup
Mistrova před 1 hodinou
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 2 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 4 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 5 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 5 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 5 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 6 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 7 hodinami
Tématické fráze:
tatarka recept,
tatarka z jogurtu,
helmanz.cz,
helmanz,
tatarka light,
helmanz cz,
helmanz recepty,
wwwhelmanzcz,
tatarka z bílého jogurtu,
www helmanz cz.,
recept domaci tatarka,
domácí tatarka podle pohlreicha,
recept majoneza light,
domácí tatarka,
www,helmanz.cz,
www helmanz.cz,
tatarská omáčka helmanz,
recept tatarka,
domácí tatarka podle polreicha,
tatarka z mlíka
Suroviny:
tatarská omáčka,
jogurt bílý,
okurky sterilované,
cibule,
sůl,
pepř
Komentáře (11)