Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 176 kJ / 2 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,44 g |
Tuky | 146,72 g |
Vláknina | 23,42 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,14 g |
Sacharidy | 143,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Směsné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV5y
Moje poznámka
Směsné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV5y
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 3 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 55 minutami
Vynikající pizza
bigbys před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Bensat před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 4 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 4 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 7 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 7 hodinami
Tématické fráze:
rizoto z krutich krku,
rizoto z kurecich kridel,
rizoto z krůtí konzervy,
rizoto z hovezi konzervy,
rizoto z krutího masa,
recept na rizoto,
rizoto recept,
krůtí maso konzerva rizoto,
směsné obaly,
rizoto toscana,
recept rizoto z pečeného krůtího masa,
rizoto maso,
krůtí rizoto,
recepty na rizoto s kruti konzervy,
kuchařka pro dceru rizoto z konzervy,
servirovani rizoto,
rizoto s krůtího krku,
rizoto ze slepice,
jak na rizoto,
vaříme z konzervy rizoto
Suroviny:
křídla krůtí,
krky krůtí,
konzerva vepřová,
rýže,
vývar,
bujon kuřecí,
cibule,
česnek,
máslo,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
V nejbližší době určitě zkusím