Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 176 kJ / 2 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,44 g |
Tuky | 146,72 g |
Vláknina | 23,42 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,14 g |
Sacharidy | 143,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Směsné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV5y
Moje poznámka
Směsné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV5y
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 17 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 6 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 7 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 8 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 9 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 9 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 9 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 10 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 11 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
rizoto z krutich krku,
rizoto z kurecich kridel,
rizoto z krůtí konzervy,
rizoto z hovezi konzervy,
rizoto z krutího masa,
recept na rizoto,
rizoto recept,
krůtí maso konzerva rizoto,
směsné obaly,
rizoto toscana,
recept rizoto z pečeného krůtího masa,
rizoto maso,
krůtí rizoto,
recepty na rizoto s kruti konzervy,
kuchařka pro dceru rizoto z konzervy,
servirovani rizoto,
rizoto s krůtího krku,
rizoto ze slepice,
jak na rizoto,
vaříme z konzervy rizoto
Suroviny:
křídla krůtí,
krky krůtí,
konzerva vepřová,
rýže,
vývar,
bujon kuřecí,
cibule,
česnek,
máslo,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
V nejbližší době určitě zkusím