Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 413 kJ / 2 011 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,37 g |
| Tuky | 174,00 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 555 mg |
| Sodík | 802 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 0,80 g |
Postup přípravy
Bylinkové máslo z čerstvých natí a třeného česneku
Zveřejněno 26. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské kuřátko na šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zByy
Moje poznámka
Francouzské kuřátko na šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zByy
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 12 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 17 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 19 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 5 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 6 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 8 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 8 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 9 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 9 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 11 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
šafrán recepty,
použití šafránu,
šafrán recept,
šafrán,
šafrán koření recepty,
jak použít šafrán,
recepty šafrán,
recept šafrán,
šafran použití,
francouzske kuratko,
maso na šafránu,
šafrán koření použití,
šafrán a recepty,
kukuřičné kuřátko,
šafrán koření recept,
koření šafrán použití,
na šafránu,
recepty ze šafránu,
kde se používá šafrán,
francouzské kukuřičné kuře
Suroviny:
kuře,
máslo bylinkové,
šafrán,
list banánový
Komentáře (31)
(švagrové jsem to neřekla, asi by si myslela, že si já myslím, že toudělala schválně - což si jsem jistá, že určitě ne )
Předtím jsem měla jen ty blizny jako ty a právě jsem někde četla, že se mají rozpustit - louhovat, tak jsem to tak dělala, ale jak říkám - do rizota nebo do polévky, na mase s ním zkušenost nemám.
Každopádně i já děkuji za inspiraci
přeji krásný den a všem děkuji za komentáře
Ale pravda je, že se šafránem příliš zkušeností nemám, používám ho do rizota nebo do polévek, ale rozpouštěla jsem ho vždy...
Kuře, máslo, čerstvé bylinky a žampiony-balada na talíři.+1