Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 024 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqp
Moje poznámka
Cibulový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqp
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 21 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Tématické fráze:
cibulový bramborový salát,
cibulový salát-recept,
bramborovo cibulovy salat,
bramborový salát cibulový,
bramborový cibulový salát,
bramborový cibulový salát,
jak se spaří cibule,
cibulový aspik,
jak sparit cibuli,
cibulovej salát,
zemiakový šalat,
cibulovýsalát,
cibulovo bramborový salát,
cibulový základ,
cibulové recepty,
bramborový salát cibulový recept,
slanečkový salát,
jak zbavit cibuli štiplavosti,
zemiakovy salat.sk,
cibulivy salat
Suroviny:
cibule,
sůl,
pepř celý,
bobkový list,
cukr,
ocet,
olej
Komentáře (16)
a to sparenie robím, keď cibuľu dávam do zemiakového šalátu, je naozaj ľahšie stráviteľná, alebo ako to nazvať - ostáva chrumkavá, ale ju tak štipľavo necítiť.
http://www.toprecepty.cz/recept/19043-cibulovy-sal...