Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kořeněné brambory s mrkví a kuř. masem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

--ReNi--

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 870 kJ /
925 kcal
Bílkoviny168,60 g
Tuky7,50 g
Vláknina8,75 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 517 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy41,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Mrkev očistíme a uvaříme do měkka. Vařené brambory rozšťoucháme, přidáme nastrouhanou mrkev a promícháme. Krok 2: Kuřecí prsa očistíme a uvaříme ve vodě s vegetou nebo bujonovou kostkou. Cibulku i s natí pokrájíme a dáme opéci na olivový olej krátce, přidáme nakrájené kuřecí maso a ochutíme kořením. I s výpekem přidáme k bramborách a promícháme. Podáváme s bylinkami.

Zveřejněno 7. 6. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nGgW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nGgW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Angel Stoker 12. 2. 2012 17:04
Super receptík, místo kuřecího jsem přidala sojové masíčko a pochutnali jsme si doma, tohle budeme teď dělat min. jednou za týden :yes:

Já bych to maso sice nemíchala,ale to je můj problém;-):-*Recept je velice hezký,líbí se mi:-p+1:yes:

Tématické fráze:
kur.prsa, recept na kuř.prsa, kuř prsa, zapečené kuř.řízky s bramborem, kuř.prsa recept, brambory s mrkvi, kureci maso brambory a mrkev, brambory, mrkev, cibule, maso, kuře,mrkev, brambory s masem, recepty-mrkev s kuř.masem, zapékané brambory s kuř.masem, kuř prsa recepty, kuř. prsa recepty, brambory pečené s mrkví a kuřecím masem, kuř. v mrkvi-recept, zapečená kuřecí stehna s bramborem, mrkvi a hraskem, brambory s mrkví,hráškem,masem, recept z kuř prsou, recepty s kuř. prsou, kureci prsa pecene brambory s mrkví

Suroviny:
brambory, mrkev, prsa kuřecí, cibule s natí, koření česnekové, bylinky, olej olivový, vegeta

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu