Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 473 kJ / 1 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,40 g |
Tuky | 34,04 g |
Vláknina | 14,13 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 536 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 31,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová zázvorová pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAEz
Moje poznámka
Vepřová zázvorová pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAEz
Nejnovější recepty
Studená meruňková polévka
Přidáno před 4 hodinami
Batát s cizrnou, cuketou a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Tzatziki
Přidáno před 10 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno 11. 7. 2025 15:30:02
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno 11. 7. 2025 13:43:00
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno 11. 7. 2025 13:16:07
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maková náplň
lucyb před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 1 hodinou
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 1 hodinou
Zavařené meruňky
Jana2017 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 4 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 4 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 4 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 4 hodinami
Dušená rýže zase jinak
daniela.ku před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřová pečeně na zázvoru,
vepřova pecene,
vepřová pečeně recepty,
vepřové na zázvoru recept,
vepřová pečeně recepty pro začátečníky,
vepřová pečeně se zázvorem,
vepřové na zázvoru,
veprova na zázvoru,
vepřová pečeně video,
veprova pecene recept,
pečení recepty,
recepty z vepřové pečeně,
veprove se zazvorem,
pečeně na zázvoru,
vepřová pečeně podle koko,
recept vepřová pečeně,
recepty na pečení,
vepřové pečeně na zázvoru,
pečeně se zázvorem,
způsoby vepřové pečeně plátky
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
česnek,
kmín celý,
zázvor,
mouka hladká,
sůl,
voda
Komentáře (25)
Recept je prima-vepřová a zázvor spolu náramně ladí
Třeba je to jihočeský způsob... Ale každopádně funguje, viděla jsem to na vlastní oči mockrát.
Jinak děkuji všem
A zkoušet nemusím, vím, co udělá mouka ve vřící tekutině. Proto jsem čekala, co mi k tomu písne autorka, která recept dělala
Já to tak nikdy nedělala,tak nemůžu soudit
Jen si, Jani, nedovedu představit to tvé zahušťování....i když tu šťávu s moukou promíchneš, při dalším pečení musí mouka sednout ke dnu pekáčku
Spíš bych tu šťávu z pečínky slila a zahustila varem v kastrolku, bez masa....