Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 493 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,87 g |
Tuky | 15,75 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 519 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 31,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebírka slavnostní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lO5
Moje poznámka
Žebírka slavnostní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lO5
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vafle bez cukru
Přidáno před 7 hodinami
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s cuketou bez mouky
Přidáno před 14 hodinami
Vydatná čočková polévka jako hlavní chod
Přidáno před 14 hodinami
Slaný koláč se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Sýrovo-celerová kapsa
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy buchty jako peříčko
Evculina84 před 3 hodinami
Bábovka z televize
Petik05 před 4 hodinami
Bavorské klobásy v listovém těstíčku
Kattyy před 5 hodinami
Rybičková pomazánka ze sardinek
Kajkajak před 5 hodinami
Kapustová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Pečená dýně hokkaido s bramborami na bylinkách
jayjayka před 6 hodinami
Domácí Moravanka od babičky
Nanina před 7 hodinami
Míša řezy
miska.jitka před 7 hodinami
Hraběnčiny řezy
MajdaTrajda před 8 hodinami
Vynikající mrkvové řezy
elinkakov@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
srbské žebírko recept top recepty,
kančí žebra,
pecena kanci zebra,
kančí žebra recept,
výborný slavnostní oběd,
americká žebírka,
kančí žebra recepty,
srbské vepřové žebírko,
recepty kančí žebra,
recept kančí žebra,
recept na kančí žebra,
vepřová žebírka,
marinovaná žebra recept,
tipy na slavnostní oběd,
pečená kančí žebírka,
americká žebra,
kanci zebra-recepty,
marinovaná kančí žebra,
vepřová žebírka recept,
pečené kančí žebra
Suroviny:
žebra vepřová,
vejce,
mléko,
mouka polohrubá,
banán,
žampióny,
olej olivový,
sůl,
koňak
Komentáře (6)