Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 999 kJ / 5 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 314,67 g |
| Tuky | 251,70 g |
| Vláknina | 9,50 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 8,29 g |
| Sůl | 19,55 g |
| Sacharidy | 428,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rýži uvařit, mleté maso na cibuli udusit, okořenit podle chuti (ostré je lepší). Kysané zelí slijeme a smícháme s cibulí.
Krok 2: Klobásu nakrájíme na kolečka. Kysanou smetanu rozředíme s trochou vody a zamícháme. Plísňový sýr nahrubo nastrouhat.
Krok 3: Do vyššího pekáče rovnáme půlku zelí, klobásy, rýže, mleté maso a toto se opakuje a povrch se zalije kysanou smetanou, dáme do vyhřáté trouby na 180-200°C a pečeme asi 1 hodinu přiklopené.
Krok 4: Po hodince se pekáč odkryje, posype se plísňovým sýrem a nechá se chvilku zapéct.
Zveřejněno 22. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koložvárské zelí III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAkk
Moje poznámka
Koložvárské zelí III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAkk
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 39 minutami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 12 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 16 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 16 minutami
Halibut v bylinkách
brtna před 17 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 1 hodinou
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 2 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 11 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 15 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 15 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 16 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 16 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
kolozvarske zeli,
koložvarské zelí recept,
koložvárské,
kolžvárské zelí,
koložvártské zelí,
jak udusit zelí,
recepty koložvárské zeli,
vídeňské zelí,
recept na koložvarské zelí,
recept zelí rýže mlete maso,
zelí recepty,
mlete maso zeli smetana ryze,
recept koložvárské zelí,
kološvárské zelí s těstovinou,
pražené zelí,
rýže zelí klobása,
recepty ze zeli,
rýže/maso/zeli zalite kysanou smetanou,
koložvárské zelí s bramborem,
jak se udusit
Suroviny:
rýže,
maso mleté,
klobása,
zelí kysané,
smetana kysaná,
sýr plísňový,
kmín celý,
pepř,
sůl,
koření ďábelské,
cibule
Komentáře (2)