Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou

tejaja Kuchařka: tejaja

60 minút Bramborová jídla 6 názorů

Suroviny

brambory
kyselé zelí
rýže
kvalitní klobása
sůl
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do vymasteného pekáča dáme surové zemiaky narezané na plátky asi 7 mm hrubé. Osolíme, poukladáme kolieska klobásy.

  2. Navrstvíme surovú ryžu, jemne osolíme, rozložíme kyslú kapustu.

  3. Nalejeme vodu až po kapustu (kapusta už nemá byť zakrytá vodou).

  4. Zakryjeme alobalom a dáme do rúry pri teplote 200°C piecť asi 45 minút. Potom odkryjeme a ešte 10 minút dopečieme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 71 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou

Tématické fráze: rýže se zelím kološvárské zelí babica bramborová rýže kološvárské brambory kološvárské zelí s bramborem zapékané brambory s rýží zapečené kuře se zelím zapečené zelí s klobásou recepty rýže se zelím zapékané zelí s rýží recepty zapékané brambory zapekane brambory se zelim a klobasou ryže se klobasou recepty z rýže se zelím rýže s klobásouva zelím co se zbytkem zelí brambory nebo rýže kološvarské zelí s bramborama zapecene brambory se zelim,ryzi brambory,zelí,rýže

Zapomněl/a jsem heslo