Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kiwi řezy

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mardosa mardosa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 938 kJ /
4 048 kcal
Bílkoviny70,37 g
Tuky248,74 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 737 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy379,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z bíklů ušleháme sníh, utřeme cukr a žloutky, vmícháme olej,mléko,mouku,pr.do pečiva a nakonec vmícháme sníh. Krok 2: Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme. Krok 3: Ušleháme šlehačku s vanilkou,vmícháme zakysanou smetanu.Potřeme upečený piškot krémem,na krém poklademe nakrájené kiwi a zalijeme dle návodu připravenou želatinou.

TIP: Jak snadno oloupat kiwi

Zveřejněno 31. 5. 2009

Poznámka autorky mardosa

Lze použít i jiné ovoce,mi to dost děláme s mandarinkama.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kiwi řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5Vl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kiwi řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5Vl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Doba pečení se nedá napsat,neb každému peče trouba jinak.Musíte to hlídat.;-)

Ještě by tu mohlobýt na kolik stupňů ajak dlouhopéct,jinakrecept dobrý.

Martino - dělám tyto řezy jsou velmi osvěžující:yes::-D a jak sama píšeš v komentářích - jsou skvělé i s ostatním ovocem a rodinka má pocit, že mají stále jiné řezy cha cha

A když není kiwi,jde to i s jiným ovocem-mandarinky-merunky.,jahody..Je to výborné pokaždý.:yes::yes:

Ale jsou taky hezké a fotka taky :yes::yes::-D

Tak jsem udělala ty kiwi řezy,aby bylo vidět,jak je teda já cdělám.Určitě podobně,jako bibi,ale na pohled je to jiné.:-8:-8:yes:

Jani, ať říkají co chtějí s náma to nehne a každej má koníčka. Já spíš slýchávám: už to máš vyfocený abych mohl jít jíst:-? Už i to jsem vyřešila, dávám mu do zobáčku první talíř a fotím ten můj jak chci dlouho, cháááá:-D

No ještě ,že se nemusí ten film kupovat,i když ještě pamatuju,když jsem kupovala Fomapan za 9,- do ruské Smeny.:-D:-D

Bibi, no, taky poslouchám poznámky typu "kdybys musela kupovat film...":-)):-D

Mardosa - foť o stošest;-)

Bibinko - :-D

No je asi ono,akorát to dělám na velký plech,neb se po tom zapráší a zalívám to tou želatinou.
No já taky budu odedneška všechno co uvařím fotit.;-):-D:-D

Nojo Jani, je to úžasná výhoda a já fakt fotím všechno co vařím:-Ouž mám trvale po ruce foťák na mikrovlnce a cvakám a cvakám, no aby necvaklo mě že:-?:-D:-))

To je fofr, to je fofr, supééér Bibi, to je ono. Vidíš? Není to tak dlouho, cos posílala recepty bez fotky(i já ze začátku) a jak se ti teď hodí, že máš něco nafocené, co?:-D:-)):yes:

Tématické fráze:
kiwi řezy, kiwi řezy s želatinou, kiwi řezy se želatinou, kiwi řez, kivi rezy, řezy s kiwi, kivi řez, kiwi řezy recept, řez kiwi, kiwi řez se želatinou, ovoce kiwi, kiwi řez s želatinou, kiwi ovoce, řezy z kiwi, kivi řezy se želatinou, rezy kiwi, ovoce kivi, moučník s mandarinkama, kiwi řezy videorecept, rez s kiwi

Suroviny:
mouka polohrubá, vejce, cukr moučkový, olej, mléko, prášek do pečiva, šlehačka, cukr vanilkový, smetana zakysaná

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu