Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 839 kJ / 2 591 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,78 g |
| Tuky | 48,57 g |
| Vláknina | 279,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 146 mg |
| Sůl | 0,16 g |
| Sacharidy | 236,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnový salát s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqxG
Moje poznámka
Cizrnový salát s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqxG
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 8 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 10 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 11 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 12 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 28 minutami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 3 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 3 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 3 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 4 hodinami
Tématické fráze:
tunákový salát s cizrnou,
cizrnový salát,
salát z cizrny a tuńáka,
cizrna recepty salát,
salat s cizrny,
salát z cizrny,
salát s cizrnou v receptech,
salát z cizrny recept,
cizrnový salát recept,
cizrna v konzervě recepty,
salát s tuňákem z konzervy,
cirznový salát,
salá z cizrny,
cizrna recepty,
tuňákový salát s z cizrny,
saláty s tuňákem recept,
tuňákový salát,
cizrnový salát s s brokolicí,
těstoviny s tu ákem,
cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
Suroviny:
cizrna,
tuňák v konzervě,
cibule,
salát ledový,
rajče cherry
Komentáře (4)