Suroviny
Porce: 6 kratších špičatých veček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 650 kJ / 2 067 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,83 g |
Tuky | 38,24 g |
Vláknina | 22,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,87 g |
Sůl | 12,15 g |
Sacharidy | 369,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalamánkové špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dw9K
Moje poznámka
Dalamánkové špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dw9K
Nejnovější recepty
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 16 minutami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 3 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 15 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 1 hodinou
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 4 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 9 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 17 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 17 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 19 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 20 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 21 hodinami
Tématické fráze:
dalamánkové těsto,
margarín stela,
jak upect konakove spicky,
chlebove dalamánky na svačinu,
recepty, špičky, solamyl,
dalamankove rohliky,
recepty žitné špičky,
recept na dalamánky,
recept dalamánky,
chlebové dalamánky,
recept na dalamánek,
dalamánek přírodní
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
voda,
margarín,
sůl,
solamyl,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká
Komentáře (17)
cathleen: Ivi, nádhera, která mě utekla
Moje výrobky (moje foto - sú to bagetky?) nikdy nebudú také krásne, ako tvoje. Chuťovo sú však vynikajúce!