Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 221 kJ / 3 638 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,81 g |
Tuky | 164,80 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 669 mg |
Sůl | 2,14 g |
Sacharidy | 490,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: 1 těsto:
3 vajíčka si vyšleháme s 1 hrnkem krupic. cukru, přidáme ½ hrnku oleje, 2 hrnky hladké mouky smíchané s 1 práškem do pečiva, vlahé mléko dle potřeby a kapku rumu. Krok 2: Vše ručním robotem zpracujeme na řidší těsto. Krok 3: 2 těsto:
2 tvarohy ve vaničce, 1 vanilkový cukr, 1 hrnek moučkového cukru, 1 vanilkový pudink, 2 vajíčka a citrónová kůra. Vše smícháme. Krok 4: Plech si vymastíme olejem a vysypeme strouhankou a nalijeme na něj polovinu 1. těsta. Druhé tvarohové těsto nalijeme celé na těsto první a poklademe ovocem. Zbytkem 1. těsta zalijeme ovoce a tvaroh a dáme péci na 180°C. POZOR: těstem velice šetřete. Je ho na klasický plech poměrně málo.
3 vajíčka si vyšleháme s 1 hrnkem krupic. cukru, přidáme ½ hrnku oleje, 2 hrnky hladké mouky smíchané s 1 práškem do pečiva, vlahé mléko dle potřeby a kapku rumu. Krok 2: Vše ručním robotem zpracujeme na řidší těsto. Krok 3: 2 těsto:
2 tvarohy ve vaničce, 1 vanilkový cukr, 1 hrnek moučkového cukru, 1 vanilkový pudink, 2 vajíčka a citrónová kůra. Vše smícháme. Krok 4: Plech si vymastíme olejem a vysypeme strouhankou a nalijeme na něj polovinu 1. těsta. Druhé tvarohové těsto nalijeme celé na těsto první a poklademe ovocem. Zbytkem 1. těsta zalijeme ovoce a tvaroh a dáme péci na 180°C. POZOR: těstem velice šetřete. Je ho na klasický plech poměrně málo.
Zveřejněno 5. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocné himaláje
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRGg
Moje poznámka
Ovocné himaláje
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRGg
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 18 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 20 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno 10. 8. 2025 17:25:01
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 10. 8. 2025 17:24:11
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno 10. 8. 2025 14:52:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 7 hodinami
Smažené cukety
Tajemnost před 9 hodinami
Zelené fazolky na slanince
cherst před 10 hodinami
Houbová smaženice
Sam.79 před 10 hodinami
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 11 hodinami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 11 hodinami
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 12 hodinami
Oříšková bábovka
Kattyy před 12 hodinami
Květákový mozeček
mcmiruska před 12 hodinami
Tématické fráze:
himalájské řezy,
tvarohové řezy nejlepší recepty himaláje,
dezert himalaje,
rezy himaláje,
himaláje s ovocem,
ahymalajske rezy,
himalajské řezy recept,
himaláje řezy,
tvarohové řezy himaláje,
dezerty himaláje,
meruňková buchta,
tvarohová buchta himaláje s ovocem,
desert himálaje,
himalayske rezy,
himalájské řezy s broskví,
hymalajske rezy,
himalájnske řezy na plech,
tvarohové řezy s ovocem nejlepší recepty,
himálaje,
broskvové himaláje
Suroviny:
prášek do pečiva,
mouka hladká,
cukr krupice,
mléko,
olej,
vejce,
tvaroh,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
pudink vanilkový,
vejce,
kůra citronová,
ovoce
Komentáře (9)
jak jako šetřete, je toho málo