Suroviny
Porce: 3 záviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 27 430 kJ / 6 556 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,56 g |
| Tuky | 221,08 g |
| Vláknina | 54,60 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 867 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 1 028,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vánoční závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mENR
Moje poznámka
Vánoční závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mENR
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček
Přidáno před 51 minutami
Tvarohový nákyp s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Šťavnatí švábi
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 1 hodinou
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 6 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 7 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 7 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 8 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 10 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 10 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 13 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
vánoční závin,
vánoční jablkový závin,
závin,
teply moucnik,
recept na vánoční závin,
vánoční makový závin,
recept na závin,
vánoční moučník,
jablkový závin od pavliny berzsiove,
vánoční perníkový závin,
vanocni moucniky,
vanocni jablecny zavin,
recept závin,
vanocni zaviny,
nejlepší vánoční závin,
recept vánoční závin,
závin vánoční,
zavinove testo,
babicovy dobroty závin,
teplé moučníky
Suroviny:
mouka hladká,
tuk,
vejce,
ocet,
sůl,
cukr moučkový,
voda,
strouhanka,
jablko,
skořice mletá,
cukr,
rozinky,
mandle sekané,
máslo
Komentáře (7)