Suroviny
Porce: 3 záviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 430 kJ / 6 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,56 g |
Tuky | 221,08 g |
Vláknina | 54,60 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 867 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 1 028,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vánoční závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mENR
Moje poznámka
Vánoční závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mENR
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 4 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 9 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 10 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 4 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 7 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 9 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 10 hodinami
Tématické fráze:
vánoční závin,
vánoční jablkový závin,
závin,
teply moucnik,
recept na vánoční závin,
vánoční makový závin,
recept na závin,
vánoční moučník,
jablkový závin od pavliny berzsiove,
vánoční perníkový závin,
vanocni moucniky,
vanocni jablecny zavin,
recept závin,
vanocni zaviny,
nejlepší vánoční závin,
recept vánoční závin,
závin vánoční,
zavinove testo,
babicovy dobroty závin,
teplé moučníky
Suroviny:
mouka hladká,
tuk,
vejce,
ocet,
sůl,
cukr moučkový,
voda,
strouhanka,
jablko,
skořice mletá,
cukr,
rozinky,
mandle sekané,
máslo
Komentáře (7)