Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 783 kJ / 1 621 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,98 g |
| Tuky | 101,32 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 388 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 6,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7gJ
Moje poznámka
Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7gJ
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 3 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 11 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronové rohlíčky
Terka39 před 4 minutami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 44 minutami
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 1 hodinou
Uherská pěna
Daami před 2 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 3 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 3 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 4 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 4 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 5 hodinami
Tématické fráze:
pecene hovězí maso,
pomalu pecene maso,
pomale peceni hoveziho masa,
pomalé pečení masa,
pečený hovězí krk,
pečení hovězího masa,
pecena hovezi zebra,
hovězí na pečení,
pečené hovězí,
pečený hovězí pupek,
recepty pečené hovezi maso,
pomalu pečená masa,
hovězí se sušenými rajčaty,
péčené hovězí žebro,
pečená hovězí žebra recept,
pomalu pečená roštěná,
pečné hovězi,
recepty hovězí maso pečeně,
hovězí žebro pečené,
hovezi maso pecene
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pórek,
rozmarýn,
tymián,
koření oregáno,
majoránka čerstvá,
bylinky,
rajče sušené,
olej olivový,
olej ze sušených rajčat,
vývar hovězí,
slanina,
sůl,
pepř citronový
Komentáře (16)
Bylinky na záhoně, maso v mražáku, ve sklenici rajčata
Tvůj recept rozhodl hned
Dnes jsem si přivstala
pomalu upekla, hustou šťávičku
a výsledek? pochválený sváteční oběd
Díky za recept, šťáva opravdu pekně hustá díky rajčatům a dle rodiny také pikantní (bylinky dělají své
Přidávám fotku, ale je vidět, že na focení a aranžování nebyl čas
Teda ale jídlo vypadá báječně