Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 385 kJ / 331 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,26 g |
| Tuky | 12,33 g |
| Vláknina | 0,12 g |
| Cholesterol | 186 mg |
| Sodík | 205 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 6,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na rajčatech a smetaně s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MWr5
Moje poznámka
Treska na rajčatech a smetaně s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MWr5
Nejnovější recepty
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 24 minutami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 10 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 11 hodinami
Punčové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
IvaBrabi před 55 minutami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 1 hodinou
Vánočka II
JajkaP před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 11 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 12 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 12 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 12 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 12 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
treska na smetane,
recept na tresku ve smetaně,
rajčatová treska top,
zapékaná treska,
treska s bramboráčkama,
treska na rajřatech,
treska zapékaná na rajčatech,
rajčata na smetaně,
treska recept,
treska-top recepty,
tresky na smetane,
recept treska filety zapeceny na smetane,
zapékaná treska na smetaně,
treska top recepty,
rajčata smetana,
treska obecná recept
Suroviny:
filet z tresky,
rajče,
smetana na vaření,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
olej olivový,
česnek granulovaný
Komentáře (20)
Ďakujem a skúsim.
To by mi jinak docela chutnalo a proto dávám 3.bod