Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 745 kJ / 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03DK
Moje poznámka
Kuře na mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03DK
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvacetiminutový švestkový koláč
JanieR před 27 minutami
Chutné vafle
Andredka před 8 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 11 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 11 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 12 hodinami
Valašské frgály
suneno před 13 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 13 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuře na mrkvi,
kure v mrkvi,
kuře s mrkví,
recept kuře na mrkvi,
kuřecí čtvrtky na mrkvi,
kuře s mrkví recept,
kuře na mrkvi omáčka,
kuřeci čtvrtky s mrkvi,
kure mrkev recept,
kure s dusenou mrkvi,
recept na kure s mrkvi,
kuře. na mrkvi,
mrkev kuře,
kuře z mrkví,
kure na mrkvi recept,
kuře v mrkvi recept,
recept kuře mrkev,
kuře vmrkvi,
kure ná mrkkvi,
kuře namrkvi
Suroviny:
kuře čtvrtky,
olej,
koření grilovací,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
omáčka sojová,
mrkev
Komentáře (4)