Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 635 kJ / 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,50 g |
Tuky | 3,20 g |
Vláknina | 14,65 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 100,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvaříme doměkka, rozšťoucháme a necháme vychladnout.
Krok 2: Ryby nakrájíme na menší kousky, vyložíme dno pekáče a posypeme kmínem. Posypeme nahrubo nastrouhanou mrkví, na kolečka nakrájenou cibulkou a navrch nasekanou petrželkou.
Krok 3: Brambory ,,rozdrobíme“ po celém povrchu, osolíme, opepříme a pečeme 30-35 minut při 220°C.
Zveřejněno 9. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybka pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVDX
Moje poznámka
Rybka pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVDX
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 1 hodinou
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 22 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 22 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 22 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koka sušenky
DragonusNala457 před 7 minutami
Koláčky z Vacenovic
Wanilor před 7 minutami
Koprová omáčka
Priserka před 1 hodinou
Segedínský guláš
LucieDos před 1 hodinou
Tvarůžkoví rarášci
Lesana120 před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
Lucek před 2 hodinami
Brokolicový quiche
Jana Jurikova před 2 hodinami
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 2 hodinami
Strouhání, drobení, mrvenička - zavářka do polévky
Ajkad před 3 hodinami
Tématické fráze:
rybi file pod syrovou peřinkou,
syrová rybka recept,
recepty file pod peřinou,
recept na slany dort rybka
Suroviny:
filet rybí,
brambory,
mrkev,
cibulka jarní,
petrželka,
kmín celý,
sůl,
pepř
Komentáře (3)