Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 851 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,35 g |
Tuky | 22,90 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 15,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAAE
Moje poznámka
Maso s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAAE
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno před 10 hodinami
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tuňáková pomazánka s tvarohem
Sahula před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Sahula před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka se sušenými rajčaty
Sahula před 6 hodinami
Vepřové výpečky na černém pivu
Sahula před 7 hodinami
BeBe střecha s banánem
Majavcelicka před 10 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Jakubka před 10 hodinami
Jihočeská kulajda
poirotka před 10 hodinami
Kuřecí špalíčky na divoko
poirotka před 10 hodinami
Tvarohový koláč s borůvkami
marsa.marsa před 10 hodinami
Tématické fráze:
maso s porkem,
zapečené maso s pórkem,
recept na maso s pórkem,
maso zapečené s porkem,
maso na pórku,
vepřové maso zapečené s pórkem,
dušené maso s porkem,
recept maso s porkem,
pečené maso na porku,
maso s porkem a žampiony,
kotlety na žampionech a pórkem,
recepty z vepřového masa se sýrem porkem a hermelínem,
zapečené maso s pórkem a sýrem,
maso z porkem,
maso na porku recept,
zapečené maso v na pórku,
recepty z masa s pórkem,
kotlety s porkem a hermelinem,
kotlety s pórkem a smetanou,
maso s pórken recepty
Suroviny:
kotleta,
žampióny,
pórek,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř
Komentáře (5)