Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 935 kJ / 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,10 g |
Tuky | 9,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,66 g |
Sacharidy | 1,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátek v parmazánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXvk
Moje poznámka
Kuřecí plátek v parmazánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXvk
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 4 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 14 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 15 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 16 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 4 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 4 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 5 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 6 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 7 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 8 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 9 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 10 hodinami
Tématické fráze:
parmazán recepty,
parmezán recepty,
řízky v parmazánu,
řízek v parmazánu,
recepty z parmazánu,
kuřecí s parmezánem,
řízky v parmezánu,
parmazán recept,
kuřecí řízky s parmezánem,
recept parmazán,
kuřecí v parmazánu,
parmezán,
kuřecí řízky v parmezánu,
kuřecí řízky v parmazánu,
kuřecí rizek v parmazanu,
kuře v parmezánu,
rizek v parmezanu,
kuřecí prsíčka v parmazanu,
řízek s parmezanem,
recepty z parmezánu
Suroviny:
maso kuřecí,
koření grilovací,
parmazán,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
parmazán,
olej
Komentáře (2)